O viitoare mămică sănătoasă și frumoasă

Eşti fericită că vei fii mămică! Abia aştepţi să îţi ţii ţâncul în braţe, să îi vezi ochişorii, mânuţele. Speri că în unele trăsături va semăna cu tine, în altele cu tatăl lui.

Dar nu trece zi în care să nu te gândeşti că trupul tău va trece prin anumite schimbări. Ţi-e teamă că nu vei fi la fel de frumoasă. Vrei să foloseşti tot felul de creme care să te ajute în prevenirea celulitei, vergeturilor, dar care să nu dăuneze sănătăţii tale şi a bebeluşului tău. Ai citit despre parabeni, despre ftalatii, SLS, uleiurile minerale, parfumurile sintetice, coloranţi.

Ştii că oricare dintre acestea vă vor face rău, şi nu bine, ţie şi bebeluşului tău.

Ce produse să foloseşti?

Ai nevoie de produse bio. Indiferent dacă vei folosi un ulei anti-celulită, o cremă pentru gravide, o cremă pentru faţă, trebuie să foloseşti produse naturale.

Învaţă care sunt ingredientele care dăunează sănătăţii, pentru că vei găsi produse pe a căror ambalaj scrie „Natural”, iar ingredientele folosite în crearea acestui produs sunt chimicale.

Pe piaţa românească produsele organice sunt certificate de: Eco Cert, BDIH, DEMETER sau BCS OKO.

Să nu uiţi că şi produsele pentru micul tău bebeluş trebuie să fie lipsite de ingredientele care i-ar putea dăuna.

Produsele bio sunt mai scumpe decât produsele obişnuite, dar nu sunt mai scumpe decât produsele cu „brand de renume”, dar care sunt toxice şi îţi pun sănătatea în pericol.

Cercetează, informează-te şi fă alegerile cele mai bune pentru tine şi pentru copilaşul!

Fii mămică bio!

 

 

 

 

 

Categorii : Mămici bio
Etichete :