Scutecele ecologice biodegradabile Beaming baby

Este foarte comodă utilizarea scutecelor de unică folosinţă, mai ales când eşti plecată de acasă. Dar totuşi, mulţi părinţi sunt îngrijoraţi în ce priveşte chimicalele din conţinutul acestora. Aici intervin, să salveze situaţia, scutecele ecologice!

Ştim că fiecare bebeluş este unic. De aceea, facem tot ce ne stă în putinţă ca să iei cea mai bună decizie în ceea ce priveşte scutecele.

Beaming baby Scutece eco – De ce sunt speciale?
Scutecele biodegradabile de la Beaming Baby sunt cele mai avansate scutece de unică folosinţă. Sunt cele mai bune scutece pentru bebeluşul tău.

Fiecare scutec are cu 54% mai puţine chimicale decât scutecele obişnuite. Au un strat prin care pielea bebeluşului poate să respire; stratul superior este format din fibre de bumbac şi amidon de porumb. Sunt îmbogăţite cu extracte de plante, inclusiv muşeţel şi ylang-ylang pentru a ajuta la protecţia pielii sensibile a bebeluşului, emanând un parfum discret. Sunt confecţionate astfel încât să ferească pielea de umezeală până la 12 ore, având şi un sistem de prindere uşor de utilizat, oferind un plus de confort pe toată durata purtării.

Sunt cele mai bune pentru planetă!
Aceste scutece sunt 77% biodegradabile (inclusiv ambalajul) – cele mai biodegradabile scutece de unică folosinţă din Regatul Unit. Asta înseamnă cu 53% mai biodegradabile decât cele standard. Cea mai mare parte din scutece se descompune în 4 ani în loc de, să nu îţi vină să crezi, 400 ani!

“Vreau să vă spun cât de mult IUBESC scutecele Beaming baby! Se mulează atât de bine şi au o capacitate foarte bună de reţinere a lichidelor! Alte scutece ecologice au iritat funduleţul bebeluşului, dar acestea absorb cu eficiență. Sincer, nu pot spune nimic rău de ele – chiar au şi un design foarte drăguţ!” Charlotte – mămică şi cumpărător de scutece BB

(după un articol postat de Beaming baby)

Etichete :