Știința sexy a produselor de îngrijire intimă Good Clean Love

Linia de lubrifianți organici Good Clean Love a fost denumită cea mai sigură linie de produse de gen în urma studiilor științifice independente, incluzând studiul realizat recent de National Institutes of Health (NIH).

Prevenirea infecțiilor sexuale

Începând cu anul 2008, Institul Național de Sănătate din SUA a finanțat cu 50 de milioade de dolari studiul științific realizat în scopul de a înțelege mai bine, a preveni și a reduce apariția bolilor cu transmitere sexuală și virusul HIV între parteneri. Pentru a-și atinge scopul, cercetătorii au încercat să creeze un gel tampon și au studiat cei mai populari lubrifianți de pe piață pentru a vedea dacă aceștia oferă o protecție mai mare. Lubrifiantul personal Good Clean Love a fost inclus în acest studiu printre alte produse de gen de pe piață.
Cu toate că cercetătorii nu și-au atins obiectivul în dezvoltarea unui gel tampon sigur în prevenirea bolilor cu transmitere sexuală, au învățat foarte multe despre gelurile lubrifiante personale și despre impactul lor asupra bolilor cu transmitere. Au descoperit importanța osmolalității în lubrifianții personali siguri.
Lubrifianții Good Clean Love au fost numiți singurele produse cu ingrediente izo-osmotice și egale în greutate celulară și sare cu secrețiile feminine produse în mod natural de către organism. În contrast, lubrifianții convenționali, concepuți cu ingrediente petrochimicale grele și concentrate sunt hiperosmolalice, creând un mediu toxic în ecosistemul vaginal și distrugând stratul protector superior al celulelor vaginale.
Cea mai alarmantă descoperire, a fost faptul că o singură utilizare a unui lubrifiant cu ingrediente petrochimicale grele și concentrate a crescut riscul apariției bacteriei vaginale (BV) cu până la de 13 ori.
BV este cea mai comună și cea mai puțin diagnosticată infecție vaginală. Două din cinci femei au această infecție. Femeile nediagnosticate cu BV sunt cu până la 60% mai susceptibile să contacteze boli cu transmitere sexuală sau HIV și de 3 ori mai predispuse să retransmită aceste boli.

Studii asupra produselor intime

Cercetările efectuate i-au inspirat pe cei de la Good Clean Love să sape mai adânc și să înțeleagă mai bine câmpul biomimeticii. Colaborând cu medici specialiști, au reușit să dezvolte o tehnologie patentată numită “bio-match” cu scopul de a susține femeile să își mențină sănătatea ecosistemului vaginal.
Aceștia promit să continue să ofere cele mai științifice și avansate produse de igienă feminină și formule de lubrifianți pentru menținerea sănătății sexuale.

OTCInfographic

(informații oferite de Good Clean Love)

Dicționar medical:
Osmolalitate: presiunea osmotică exprimată în osmoli (Osm) sau în miliosmoli (mOsm) pe kilogram de solvent (apă, în cazul organismului)
Osmotic: care se află în relație cu fenomenul de ozmoză, depinde de acesta
Hiperosmolalitate: Creșterea osmolalității

Categorii : Sănătate
Etichete :