Calmează pielea hipersensibilă a bebelușului tău – Cremele Weleda cu nalbă albă

Calmează pielea hipersensibilă a bebelușului tău cu ingrediente naturale
Produsele Weleda de îngrijire pe bază de nalbă albă cultivată biologic, fără parfum, au fost create special pentru pielea hipersensibilă sau predispusă la neurodermatită a bebelușilor și copiilor, ajutând la calmarea și reechilibrarea barierei naturale a pielii.

Testul de eficacitate Weleda
Din perspectivă antroposofică, nalba albă are un efect holistic asupra sistemului senzorial al epidermei. Proprietățile sale antiiritante ajută la calmarea și protejarea pielii hipersensibile.
Polizaharidele din rădăcinile sale sunt deosebit de eficace și combinate cu apă, formează un gel organic care conferă umiditate, calmează iritațiile și pielea, învăluind-o într-un cocon liniștitor.
Produsele din gama cu nalbă albă au fost testate de către institute independente, certificate și sub supraveghere medicală pentru toleranța lor pe piele și pentru eficacitate. Ele au fost testate la sugari, copii și adulții cu piele sensibilă, atopică sau cu neurodermatită. Toate produseleau demonstrat toleranță foarte bună pe piele și s-au dovedit a fi adecvate pentru persoanelecu pielea hipersensibilă sau cu neurodermatită. Rezultatele testelor vorbesc de la sine!

Produsele au fost testate în conformitate cu noile criterii:
– toleranță a pielii
– test de eficacitate: hidratarea pielii și protecția împotriva pierderii de umiditate
– test de eficacitate: protecția împotriva iritațiilor pielii
– eficacitate în eliminarea mâncărimilor
– chestionar științific: performanțele produsului

Îngrijirea Weleda garantată
Produsele Weleda pentru bebeluși și copii sunt testate temeinic pentru eficacitate, toleranță și compatibilitate prin proceduri extinse de testare dermatologică.

Doar ingrediente atent selecționate
Nalba albă cultivată organic calmează pielea și ameliorează mancărimea. Păstrează pielea hidratată și o învăluie într-un cocon liniștitor.
Trei frați pătați conține substanțe care calmează și hidratează pielea.
Uleiul de cocos organic este presat la rece și conține acizi grași saturați. Acesta formează pe piele un strat protector natural.
Uleiul de semințe de limba mielului reface bariera naturală a pielii cu ajutorul acizilor triplu-grași nesaturați Omega-6 (acid gama-linoleic).
Uleiul organic de șofran este bogat în acid linoleic, un valoros acid gras Omega-6, care ajută la refacerea barierei naturale a pielii.
Uleiul organic de susan este extrem de blând cu pielea, datorită acizilor săi grași polinesaturați și vitaminei E.
Ceara organică de albine este bine tolerată de piele și o protejează, fără a afecta funcțiile sale naturale.
Untul organic de cacao conține acizi grași saturați prețioși și formează un strat protector pe piele, împiedicând dezhidratarea acesteia.

Etichete :