Deodorant 100% natural premiat – Pure Armour Explorer

Pure Armour câștigă aurul 

Suntem recunoscători să anunțăm că deodorantul Pure Armour Explorer, primul deodorant natural Salt of the Earth cu miros pentru bărbați, a câștigat Gold Award la categoria „Deodorante naturale” la gala „Janey Loves 2017 Platinum Awards”.

Delicat cu pielea, dar puternic împotriva mirosului de transpirație, Pure Armour Explorer conține o formulă unică Salt of the Earth care, spre deosebire de antiperspirantele tradiționale, nu blochează porii prin utilizarea de chimicale dăunătoare precum: clorură de aluminiu, parabeni sau triclosan. Pure Armour oferă protecție de durată împotriva mirosului corporal lăsând un strat de săruri minerale pe piele, care inhibă în mod natural dezvoltarea bacteriei cauzatoare de miros neplăcut, menținând pielea fresh și parfumată pe durata întregii zile.

100% natural, cu un miros simplu și bărbătesc de plante, deodorantul premiat este aprobat de societățile vegane și vegetariene și se poate cumpăra de aici.

Gala anuală „Janey Loves Platinum Awards” premiază produse pentru excelență și inovație în natural, organic și eco. Produsele sunt prezentate la această gală doar după ce au fost testate de un juriu profesionist și după ce au fost votate de public.

Categorii : Cosmetice bio
Etichete :