Deodorante naturale înmiresmate

Ceva cât se poate de incitant s-a întâmplat în spatele cortinei de pe scena Salt of the Earth. E timpul să și distribuim vestea!
Îți facem cunoștință cu noile deodorante spray naturale – Pure Aura: pepene galben & castravete, Pure Armour: Explorer, primul deodorant spray cu miros pentru bărbați și Rock Chick: căpșune dulci.

Cele 3 noi spray-uri reprezintă progresul natural urmat după succesul uriaș al multi premiatului Pure Aura: lavandă & vanilie. Pure Aura a fost primul deodorant natural cu miros creat de Salt of the Earth și a devenit un best seller.

Călcându-i pe urme vine Pure Aura: pepene galben & castravete, parfumat cu un amestec subtil de castravete răcoritor și pepene galben proaspăt, făcându-l alegerea ideală pentru uzul zilnic. Vei avea pielea proaspătă pe durata întregii zile. Un parfum perfect pentru vară și nu numai!

Pentru cele cu inima tânără, Salt of the Earth a creat varianta spray a deodorantului Rock Chick: căpșune dulci. Acest spray natural, etichetat într-un mod vesel și copilăresc, miroase dulce și plăcut, este delicat cu pielea și ideal pentru orice vârstă, inclusiv pentru copiii care trec prin pubertate.

În final, și la cerere, Pure Armour: Explorer, primul deodorant natural cu miros formulat în mod special pentru bărbați. Pure Armour are un parfum proaspăt și masculin, pe care suntem convinși că îl veți adora. Oferă protecție maximă împotriva mirosului neplăcut, în timp ce formula lui este gentilă cu pielea sensibilă a subrațului.

Toate deodorantele cu miresme unice de la Salt of the Earth sunt create după aceeași formulă 100% naturală, fiind lipsite de chimicale dăunătoare. Deodorantele nu blochează porii precum antiperspirantele tradiționale. Gama de deodorante naturale Salt of the Earth acționează prin crearea unei bariere invizibile pe piele, inhibând dezvoltarea bacteriei care provoacă mirosul neplăcut – deodorantele sunt delicate și gentile cu pielea și nu lasă urme albe pe haine!

Categorii : Cosmetice bio, Sănătate
Etichete :