Cărbunele activ natural pentru albirea dinților. Întrebări frecvente.

NATURAL TEETH WHITENING COMPANY lucrează activ folosind ingrediente 100% naturale și vegane pentru a te ajuta să-ți readuci la viață zâmbetul alb și sănătos. Cărbunele activ îndepărtează petele și colorațiile de pe suprafața dinților tăi.

Ce face Natural Teeth Whitening Co. pentru tine:
Oferă prospețime și cea mai bună calitate. Toate ingredientele au surse din Marea Britanie și sunt fabricate în cantități mici pentru a asigura o calitate de 100%. Au amestecat extracte de plante și uleiuri esențiale pure în formule dezvoltate cu grijă pentru eficiență maximă. Aceștia cred doar în fabricația sustenabilă, iar produsele Natural Teeth Whitening Co. au un impact minim asupra mediului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

Cum funcționează?
Natural Teeth Whitening conține 100% cărbune activ care îndepărtează petele de pe suprafața dinților în timp ce luptă împotriva toxinelor și bacteriilor din gură, lăsând un aer proaspăt și curat.

Cât timp trebuie să îmi periez dinții?
Se recomandă perierea dinților ca de obicei, în mișcări circulare, pentru aproximativ 2-3 minute. Lasă cărbunele să stea în gură pentru un timp de câteva minute după periere.

Cât cărbune ar trebui să folosești?
Folosește atât cât este suficient pentru a acoperi vârful periuței, așa cum faci cu pasta de dinți.

Cât de des poți să folosești cărbunele activ?
Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să folosești produsul de 2 ori pe zi până când ai rezultatele dorite.

Cât de repede vei observa diferența?
Rezultatele pot varia de la persoană la persoană, dar ar trebui să observi o diferență notabilă după prima săptămână de utilizare.

Este în regulă să folosești cărbunele activ în cazul în care ai dinții/ gingiile sensibile?
Natural Teeth Whitening Co. este 100% sigur pentru a fi folosit pe dinții și gingiile sensibile. Totuși, dacă ai orice tip de problemă în ceea ce privește sănătatea orală, îți recomandăm să întreb un medic stomatolog înainte de a utiliza produsul.

(Informații oferite de Natural Teeth Whitening Co.)

Categorii : Cosmetice bio
Etichete :