Ciuperca Chanterelle – Linia de cosmetice pentru îngrijirea părului MÁDARA

ÎNGĂDUIE-I PĂRULUI TĂU SĂ CREASCĂ PRECUM CIUPERCILE

Ciupercile au schimbat lumea în bine. Noul jucător important în acest sens este ciuperca Chanterelle – o ciupercă care aduce nenumărate beneficii asupra părului. Închide puterea fungi înăuntrul părului tău.

PUTEREA FUNGI

Ciupercile sunt jucători puternici în aproape orice industrie. De la arta culinară la medicină, o nouă sursă de energie electrică, coletare, piele artificială și biocombustibil, sunt nenumărate posibilități de a utiliza ciupercile ca pe o substanță în crearea de produse și servicii care sunt însemnate pentru viața noastră cotidiană. Nu numai că fungi sunt esențiali pentru viața pe pământ, dar ne ajută și să abordăm anumite probleme. Și, se pare că, grijile în privința creșterii părului se găsesc printre acestea.

chanterelle-1-naturalskin

CEI MAI CUNOSCUȚI EROI AI CREȘTERII PĂRULUI

După 7000 de ani de utilizare, ciupercile sunt cunoscute ca fiind eroine ale îngrijirii părului, conținând ingrediente antiinflamatoare și mulți antioxidanți care construiesc o barieră pentru protejarea sănătății și rezistenței firului de păr.
Asemenea restului corpului, părul sănătos are nevoie de nutrienți. O deficiență în acești nutrienți, precum și factorii externi ca tratamentele chimice, stilul de viață nesănătos și bolile de lungă durată, pot cauza probleme ca despicarea vârfurilor, căderea părului, subțierea firului de păr și altele.
Ciupercile sunt surse excelente de vitamine, antioxidanți și minerale, care sunt deosebit de folositoare în promovarea sănătății părului și împiedicarea pierderii părului sau alte probleme.

boost-1-naturalskin

CHEIA SPRE VOLUM ȘI CREȘTEREA PĂRULUI: CIUPERCA CHANTERELLE

Oamenii din regiunile nordice au apreciat întotdeauna ciuperca Chanterelle ca pe un dar al naturii, care explică tradiția, lungă de secole, de a culege ciuperci în fiecare toamnă. Și își merită denumirea de – aurul naturii – în mod special când vine vorba de îngrijirea părului. Ciuperca Chanterelle este planta care conține una dintre cele mai mari concentrații de vitamina B din sursă naturală cunoscute până acum. Are proprietăți antibacteriene, microbiene și fungice. Este, de asemenea, bogată în vitamina C, D și potasiu.

În timp ce vitaminele din ciuperca Chanterelle susțin sănătatea scalpului, moleculele de beta-glucan prezente în Chanterelle protejează fibrele părului. 12 aminoacizi, 5 acizi nucleici și alte 32 de molecule bioactive, incluzând antioxidanți puternici, susțin protejarea și stimularea creșterii părului. Au, de asemenea, un efect antimicrobian. Aceste ingrediente valoroase fac din ciuperca Chanterelle un supererou, potențialul ei fiind acum deblocat de către linia de produse de îngrijire a părului de la MÁDARA.

INGREDIENTELE CIUPERCII CHANTERELLE

Vitaminele B conduc oxigenul și nutrienții spre scalp și susțin creșterea părului. Chanterelle conține multe dintre vitaminele B, precum:
• vitamina B – niacină – îmbunătățește circulația sanguină la nivelul scalpului și promovează creșterea părului; de asemenea, influențează producerea de keratină;
• vitamina B5 – acid pantotenic – îmbunătățește aspectul firelor de păr, oferă elasticitate și flexibilitate, hidratează părul;
• vitamina B7 – biotină – promovează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor de păr care sunt deja în creștere; ajută sinteza proteică a keratinei și conduce oxigenul în celulele scalpului și foliculi, menținându-le sănătatea.

Fungi conțin un număr de tipuri de polizaharide incluzând alfa-glucani și beta-glucani. Beta-glucanii stimulează creșterea celulară și refacerea țesuturilor, precum și mediază procesele antiinflamatorii – aceste proprietăți sunt esențiale pentru menținerea sănătății scalpului. Mai mult de atât, beta-glucanii au proprietatea de a înveli firul de păr cu un țesut protector.

chanterelle-2-naturalskin

MÁDARA a devenit primul brand de cosmetice care a folosit potențialul ciupercii Chanterelle pentru produse de îngrijire a părului. După studii îndelungate, acest ingredient puternic a fost adăugat în această linie remarcabilă.

chanterelle-3-naturalskin

(articol publicat pe blog-ul MÁDARA)

Etichete :