MÁDARA a lansat o linie de îngrijire a părului cu extracte din ciuperca Chanterelle

MÁDARA a devenit primul brand de produse cosmetice care a reușit să valorifice potențialul de stimulare a creșterii părului deținut de către ciuperca Chanterelle. După îndelungi studii, puternicul mix de ingrediente – vitamine, antioxidanți și minerale – din Chanterelle (gălbior) este, acum, parte centrală a formulelor unei linii unice de îngrijire a părului.

În timp ce vitaminele din Chanterelle se ocupă de sănătatea scalpului, moleculele de beta-glucan sunt complementare nevoilor fibrei capilare. 12 amino-acizi, 5 acizi nucleici și peste 32 de molecule bioactive, inclusiv antioxidanți puternici, protejează, stimulează și exercită o acțiune anti-microbiană.

Multiplele tipuri de vitamine B transferă oxigen și nutrienți către scalp, iar Chanterelle abundă în vitamine B, precum B3 – niacinăB5, cunoscută drept acid pantotenic, ce repară firele fragilizate și hidratarea părului. B7 sau biotina, activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor.

Noua linie de îngrijire a părului de la MÁDARA conține șampon și balsam pentru volum – GROW  și un tratament pentru scalp – BOOST.

Șamponul conține cafeină, zinc și extract din ciuperca nordică Chanterelle, bogată în vitamina B3 cu efect de stimulare a creșterii și B5, de consolidare a consistenței firului de păr.

Balsamul îmbracă firul de păr într-un film emolient, cu efect de netezire, descâlcire și fortifiere, dar fără să-l îngreuneze. Conferă suplețe și volum părului.

Tratament pre-șamponare de numai 3 minute îngrijește scalpul, previne căderea și subțierea părului, iar volumul este amplificat de la rădăcină.

MÁDARA s-a născut din pasiunea a patru tinere din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos. I-au dat numele MÁDARA, după o plantă misterioasă, cu parfum dulce, care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice. În țara noastră, este cunoscută sub denumirea de sânziene. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste.

Produsele de îngrijire a părului se găsesc disponibile spre vânzare AICI.

(articol scris și publicat pe www.forbes.ro)

Categorii : Cosmetice bio
Etichete :