Cupă menstruală OrganiCup – Măsura Mini – Pentru adolescente

Fă cunoștință cu:
OrganiCup MINI
Cea mai nouă cupă menstruală pentru adolescente sau pentru femeile care au nevoie de o măsură mai mică.


Cei de la OrganiCup și-au extins familia.
Au ascultat cerințele fetelor, astfel încât adolescentele să beneficieze și ele de o alternativă sănătoasă pentru absorbante și tampoane.

ORGANICUP_PACKS_WHITE_01_20190411_WD


O măsură nouă, aceeași calitate.
Cupa menstruală OrganiCup măsura Mini este creată din același silicon medical de cea mai bună calitate, moale, dar cu design special ăentru adolescente și pentru femeile care au nevoie de o mărime mai mică a cupei.

ORGANICUP_MOOD_19


Sustenabilitate.
Adolescentele iau problemele mediului în propriile mâini. O viață mai sustenabilă începe prin obiceiurile zilnice și prin alegerea unui produs de igienă intimă care are un impact benefic asupra mediului.


easier-organicup-naturalskinMai ușor de folosit.
Cupa te scapă de grijă! Te vei simți mai confortabil în timpul ciclului menstrual.
Poți să o porți 12 ore fără să o îndepărtezi – toată ziua și toată noaptea.


healthier-organicup-naturalskinMai sănătos.
Creată din silicon medical moale și flexibil. Cupa nu provoacă deshidratare și nu conține niciun fel de chimical.


greener-organicup-naturalskinMai verde.
Absorbantele și tampoanele pot fi folosite doar o singură dată, în timp ce cupa menstruală poate fi utilizată ani de zile – asta înseamnă că vei proteja mediul de multe deșeuri și vei economisi bani.


OrganiCup_MINI2105

Mod de utilizare

Nu ai niciun motiv pentru care nu ai folosi cupa menstruală chiar dacă ești adolescentă. Chiar dacă nu există limită de vârstă pentru utilizarea cupei menstruale, trebuie să te simți comfortabil cu corpul tău chiar și în timpul menstruației.
Să-ți înțelegi trupul și menstruația poate dura o perioadă, dar folosirea cupei menstruale te poate ajuta să-ți fie mai ușor.

Poți folosi cupa menstruală Mini pentru o perioadă de până la 12 ore, depinzând de fluxul menstrual, atât ziua, cât și noaptea, așa că nu trebuie să te îngrijorezi de ciclul menstrual la școală sau atunci când dormi când mergi la plajă sau la un festival.


a-indoaie-insereaza-organicup-naturalskin
Pasul 1: Îndoaie și inserează
Cupa menstruală se mulează perfect în interiorul vaginului. Nu, nu cade, indiferent de activitatea fizică pe care o ai. Datorită vidului, ciclul menstrual nu va intra în contact cu aerul = nu vei avea probleme cu mirosul neplăcut, este ultra igienică și antibacterială.


b-poart-o-toata-ziua-noaptea-organicup-naturalskin

Pasul 2: Poart-o toată ziua și toată noaptea
Cupa menstruală poate păstra de 3 ori mai mult lichid decât un tampon sau un absorbant, ceea ce înseamă că trebuie golită doar dimineața și seara = nu vei fi întreruptă din activitatea ta zilnică. Știai că 1/4 din fluidele absorbite de tampoanele obișnuite sunt naturale și secreții vaginale necesare? OrganiCup colectează doar lichidul menstrual, fără a irita peretele vaginal și a provoca uscăciune. Echilibrul pH-ului este menținut intact.


c-goleste-reinsereaza-organicup-naturalskin

Pasul 3: Golește, clătește și refolosește.
Durează ani, nu ore.
Acest lucru înseamnă că vei economisi foarte mulți bani pentru tine și pentru planetă. Gândește-te cât deșeu constant se produce prin folosirea tampoanelor și absorbantelor obișnuite. OrganiCup înseamnă 31 g de deșeu spre deosebire de 30 kg.


awards-organicup-naturalskin

OrganiCup a câștigat mai multe premii. Cupa menstruală a fost aleasă de două ori „Produsul anului” și, mai recent, OrganiCup a primit „Premiul de excelență” oferit de BuyMeOnce la categoria Sustenabilitate.


certs-organicup-naturalskin

Igienică și sigură
Cupa menstruală este certificată hipoalergenic, vegan și respectă legislația în vigoare.


Găsești toate produsele OrganiCup pe www.naturalskin.ro.