Paste de dinți naturale | Kingfisher Natural Toothpaste

DESPRE KINGFISHER
Kingfisher Natural Toothpaste este brand-ul de paste de dinți naturale nr. 1 în Anglia. Pastele de dinți nu conțin coloranți, arome, îndulcitori sau conservanți. În schimb, conțin doar ingrediente naturale. Chimen dulce natural și , de exemplu. Kingfisher are mai multe varietăți de paste de dinți fără fluor. Pastele de dinți Kingfisher nu sunt testate pe animale și nu conțin ingrediente de origine animală. Nu au ingrediente modificate genetic (GM), sunt vegane și sunt fabricate după standardele exigente ale Halal și Kosher.

POVESTEA KINGFISHER
Povestea Kingfisher începe în 1988. Fondatorul și proprietarul Kingfisher, Richard Austin, a deschis în 1976 unul din primele magazine cu mâncare raw din Anglia. Fiind tot timpul în relație cu clienții săi, a ajuns la concluzia că oamenii ar dori să cumpere paste de dinți naturale, care să nu conține coloranți artificiali, arome, îndulcitori sau conservanți… Dar să producă acest gen de paste nu a fost ușor. Într-un final, a reușit să lanseze această gamă de paste, iar produsele au fost un real succes fiind plăcute de toți cumpărătorii. Prima pastă produsă a fost cea cu aromă de chimen. Chiar și în prezent, Kingfisher a rămas lider pe piața pastelor de dinți naturale din Anglia.

CREDINȚE ȘI ETICI
Richard, fondatorul Kingfisher Natural Toothpaste, a simțit că trebuie să aibă aceleași valori ca și cele respectate în crearea Rainbow Wholefoods, care s-a lansat în 1976 (încă lucrează la ambele proiecte). Prin urmare, Kingfisher este strict vegetarian (de fapt, vegan). Nu folosește ingrediente animale și nu a fost niciodată testat pe animale. Kingfisher tinde să minimalizeze impactul asupra mediului și să contribuie la proiecte locale și în străinătate, în special în Tibet.

INGREDIENTE
Pastele Kingdisher sunt produse din ingrediente naturale: chimen dulce, căpșune, mentă, ca să numim doar trei din acestea. Vei găsi lista completă de ingrediente pe spatele fiecărei cutii sau tub de pastă de dinți, incluzând sursele acestora și scopul utilizării.

VEGANE
FĂRĂ GLUTEN
FĂRĂ INGREDIENTE MODIFICATE GENETIC (GM)

PREMII ȘI CERTIFICĂRI
Kingfisher este prima companie producătoare de paste de dinți naturale care a primit acordul important al British Dental Health Foundation. BDHF recomandă pastele naturale Kingfisher pentru eficacitatea lor în menținerea sănătății dinților și gingiilor. BDHF recunosc valorea pastelor pentru o bună sănătate orală. Acordul BDHF se găsește pe fiecare tub de pastă de dinți Kingfisher. Acesta demonstrează că o pastă de dinți naturală poate fi și eficientă.
De asemenea, pastele de dinți Kingfisher au fost premiate cu premiul Best Buy de către Ethical Consumer Magazine. Pastele Kingfisher au fost numite și PETAs Best Cruelty-Free Toiletries și Beauty Product și au sunt în top 5 Guardian Ethical Shopper Review.
Pastele Kingfisher au cel mai înalt scor Ethiscore în topul Ethical Consumer Research Association.
Pasta de dinți pentru copii a fost premiată în 2014 cu premiul Best New Natural Living Product, iar în 2017, pasta de dinți cu cărbune activ a primit același premiu.

approved-bestbuy-kingfisher-naturalskin

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de eficientă este pasta de dinți Kingfisher?
Foarte. Poartă logo-ul BDHF, ceea ce înseamnă că Kingfisher are aprobarea British Dental Health Foundation, cea mai bună recomandare care există. Pasta de dinți pentru copii nu are acest sigiliu.

De unde pot să cumpăr paste de dinți Kingfisher?
În România, poți achiziționa produsele Kingfisher de pe www.naturalskin.ro.

Este pasta de dinți Kingfisher scumpă?
Nu. Costă între 17 și 23 lei, în funcție de aromă.

Conține ingrediente modificate genetic?
Nu.

Urmez un tratament homeopat. Pot să folosesc pasta de dinți Kingfisher?
Dacă medicul îți recomandă să nu folosește pastă de dinți cu conținut de mentă, îți sugerăm pasta de dinți cu chimen dulce.

kf-gif-mamicibio

Categorii : Cosmetice bio, Sănătate
Etichete :