Șervețele umede sau uscate 100% naturale | The Cheeky Panda

Descoperă șervețelele umede și de hârtie care salvează copacii.

20 de milioane de role vândute | 29600 de copaci salvați | 3700 de tone de carbon echilibrat

Primele șervețele umede sau uscate din lume cu carbon echilibrat.

the-cheeky-panda-mamici-bio

The Cheeky Panda

De ce să folosești copacii când poți folosi planta cu cea mai rapidă creștere din lume în locul lor?
Aceasta a fost întrebarea care a condus la crearea companiei The Cheeky Panda în 2016, o companie multipremiată și inovatoare.

Gama The Cheeky Panda cuprinde: hârtie igienică, șervețele faciale, prosoape de bucătărie, șervețele de buzunar, șervețele umede pentru bebeluși, toate împachetate în ambalaje naturale. Cei de la The Cheeky Panda folosesc bambus din pădurile certificate FSC.

Toată gama este 100% cu carbon echilibrat. Acest lucru înseamnă că, o dată cu fiecare pachet vândut, cei de la The Cheeky Panda participă la protejarea copacilor, plantelor și animalelor din pădurile tropicale.

the-cheeky-panda-naturalskin-mamici-bio

Ultra sustenabil
Bambusul este planta cu cea mai rapidă creștere din întreaga lume. Crește până la 1 m pe zi. Bambusul absoarbe cu 30% mai mult carbon și eliberează cu 35% mai mult oxigen decât copacii, ajutând la combaterea încălzirii globale.

Delicat cu pielea
Bambusul este în mod natural delicat cu pielea. Fibrele sunt lungi și catifelate, oferind o senzație mătăsoasă. Reține mult mai puține particule de praf, reducând iritațiile persoanelor cu pielea foarte sensibilă sau ale celor care au febră.

Proteajează pădurile tropicale
Produsele The Cheeky Panda sunt cu carbon echilibrat.

Vegane & blânde cu mediul
The Cheeky Panda este prima companie din UK care produce șervețele vegane. Toată gama este vegană și protejează mediul. Nu face teste pe animale și nu folosește niciun fel de ingredient derivat din surse animale.

Ambalaj prietenos cu mediul
Ambalajele The Cheeky Panda sunt biodegradabile, reciclabile și complet fără conținut de plastic. The Cheeky Panda nu folosește niciun fel de material plastic la producerea ambalajelor.

 

the-cheeky-panda

Categorii : Bebeluși bio, Sănătate
Etichete :