Skin Food de la Weleda | Creme & balsamuri organice pentru pielea uscată

Weleda Skin Food este gama naturală perfectă care are utilități multiple în vacanțele tale, excursii sau festivaluri. Hrănește-ți pielea deshidratată sau uscată după înot; ai grijă de pielea călcâielor; netezește-ți pielea umerilor după statul la plajă; proteajă-ți buzele de deshidratare. Această gamă este salvatoarea pielii tale în orice situație.

Gama Weleda Skin Food te „aranjează” din cap până în picioare.

Ingredientele eficiente din Skin Food sunt sustenabile și ajută la catifelarea pielii uscate și deshidratate.

original-skin-food-naturalskin

Crema universală Skin Food – În toată lumea, se vinde câte o bucată la fiecare 23 de secunde… 💚🌿
Dacă există un lucru pe care trebuie să îl iei cu tine pe o insulă exotică, acesta este cu siguranță micul tub verde și magic. Skin Food este un salvator universal pentru pielea uscată a feței, mâinilor, coatelor sau picioarelor – Ori de câte ori îndepărtezi prin duș celulele moarte, îngăduie-i cremei Skin Food să îți restaureze pielea. Cu extracte de trei frați pătați, rozmarin, gălbenele și mușețel, crema este bogată și cu bază de uleiuri și ceară de albine. Skin Food îți iubește și îngrijește pielea la maxim.

Crema este disponibilă la două cantități: 30 ML și 75 ML.

lip-balm-skin-food-naturalskin

Balsam de buze Skin Food
Cu uleiuri esențiale naturale, balsamul de buze Skin Food are o textură bogată care oferă comfort buzelor uscate, deshidratate sau crăpate și le protejează de efectele mediului. Rozmarinul restaurator, floarea trei frați pătați catifelantă, mușețelul și gălbeneaua vin în combinație cu ceara naturală, într-un balsam hrănitor și transparent. Acesta se topește pe buze, creând amestecul perfect cu scopul de a oferi hidratare timp îndelungat, lăsând buzele catifelate și suple.
Ideal chiar și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Toate produsele Weleda sunt disponibile pe www.naturalskin.ro AICI.

Categorii : Cosmetice bio
Etichete :