Importanța folosirii unui tonic (toner) facial

Unele persoane consideră inutilă folosirea unui tonic („chiar avem nevoie de încă o sticlă cu ceva?!”), dar în realitate tonicul (tonerul) este o parte importantă pentru îngrijirea zilnică a tenului. Iată de ce.

Tonicele sunt produse care corectează problemele relaționate cu diferitele tipuri de piele și îmbrățișează absorbția unui produs hidratant. Tenul uscat este catifelat și calmat, tenul mixt este echilibrat, tenul gras este reglat și matifiat și toate tipurile de piele beneficiază de o hidratare profundă. Un tonic adecvat pielii tale îi poate oferi acesteia o doză sănătoasă din ceea ce are nevoie pentru a arăta mai tânără, mai proaspătă și mai catifelată.

BENEFICIILE PRINCIPALE ALE UNUI TONIC RĂMÂN IMBATABILE:

OFERĂ PIELII TALE UN PH ECHILIBRAT.

Pielea noastră este în mod natural acidică cu un pH de 5-5.5. Apa are, în mod normal, un pH de 7-9. Asta înseamnă că, de fiecare dată când îți speli fața, pH-ul pielii este deranjat, oferind șansa de dezvoltare a bacteriilor patogene. Tonicul ajută la restaurarea acestui echilibru rapid, menținând nivelul acidic sănătos.

MAXIMIZEAZĂ ACTIVITATEA CREMEI TALE HIDRATANTE.

Un tonic cu o formulă bună conține ingrediente penetrante, care îngăduie moleculelor cremei hidratante să migreze mai adânc în piele, oferind o hidratare mai puternică și efecte anti-îmbătrânire.

prezentare-1-tonic-madara-naturalskin

CINE AR TREBUI SĂ FOLOSEASCĂ UN TONIC?

Oricine…
Există un tonic ideal pentru fiecare tip de piele. Este vorba doar despre găsirea partenerului perfect. Tonicele care conțin alcool sau acid salicilic ajută la îndepărtarea excesului de sebum al tenului gras și poate ajuta pielea grasă, predispusă la acnee. Tonicele cu pH identic cu cel al pielii ajută la calmarea și rehidratarea tenului normal, uscat, sensibil sau matur. Apele florale corectează gentil problemele pielii – apa de trandafir hidratează și catifelează, apa de albăstrea calmează iritațiile și roșeala pielii, în timp ce melissa echilibrează pielea. Extractele din plantele astringente sunt foarte eficiente la micșorarea porilor, întărirea capilarelor și menținerea strălucirii pielii.
Regula de aur: aplică crema hidratantă cât timp tonicul este încă umed pe pielea ta – va ajuta la absorbție.

RECOMANDĂRI:
MÁDARA | Tonic calmant (ten uscat sau foarte uscat)
MÁDARA | Tonic echilibrant (ten normal sau mixt)
MOSSA Toner antioxidant Youth Defence (orice tip de ten)
MOSSA Toner cu efect iluminator Skin Solutions (ten gras & predispus la probleme)
MÁDARA | Apă micelară cu acid hialuronic (orice tip de ten)
MOSSA | Apă micelară (orice tip de ten)
WELEDA | Demachiant & Tonic 2 în 1 (ten normal sau mixt)

 

prezentare-2-tonic-madara-naturalskin

Categorii : Cosmetice bio
Etichete :