Weleda | Gama pentru sarcină și alăptare

Ai încredere în intuiția ta și în natură.

• Compoziții dedicate pentru nevoile speciale în și după perioada sarcinii.
• Produse create împreună cu moașe specializate și farmaciști.
• Fără uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau conservanți sintetici.

Ulei de corp pentru sarcină – pentru prevenirea apariției vergeturilor

w-ulei-corp-sarcina-pompita-naturalskinÎn timpul sarcinii corpul are nevoie de îngrijire suplimentară, ca tu să te simți bine și să te bucuri de mersul firesc al lucrurilor. În Uleiul de masaj antivergeturi au fost puse doar cele mai pure ingrediente naturale pentru a proteja pielea și a o ajuta să facă față transformărilor. Având în compoziție ulei de migdale dulci, ulei de germeni de grâu bogați în vitamina E, extract de arnică organică și uleiuri prețioase de trandafir, neroli, smirnă și tămâie pentru un parfum delicat. Uleiul de corp pentru sarcină previne apariția vergeturilor, îmbunătățește vizibil elasticitatea și netezimea pielii. Menține pielea hidratată. Produs dezvoltat împreună cu moașe pricepute și farmaciști experimentați, testat dermatologic și certificat ca produs natural de îngrijire a pielii. Piele cu 77% mai catifelată, conform testelor după patru luni de utilizare a produsului.
Utilizare: Se masează de două sau de trei ori pe zi, de la începutul sarcinii și până la încheierea perioadei de alăptat, aplicându-se uleiul cu mișcări circulare delicate pe burtă, coapse, fese.

Ulei pentru stimularea lactației – Ulei pur de masaj pentru mamele care alăptează

w-ulei stimularea lactatieiCel mai natural lucru din lume, alăptatul, este bun pentru sănătatea nou-născutului și pentru relația specială, apropiată ce se creează între acesta și mama lui. Pregătește-te pentru ca experiența să fie cât mai plăcută, folosind Uleiul pentru stimularea lactației în ultima perioadă a sarcinii, pentru a încălzi și relaxa sânii. Uleiurile esențiale naturale de măghiran, fenicul și chimen sunt folosite în mod tradițional în alăptare pentru stimularea lactației, iar masajul sânilor susține circulația sănătoasă a laptelui și elimină tensiunea din sâni în timpul sarcinii.
Utilizare: Din săptămâna 38 de sarcină, se masează sânii de mai multe ori pe zi cu mișcări circulare pe întreaga lor suprafață. Se evită sfârcurile.

Ceai pentru stimularea lactației – Amestec organic delicios de ceai din plante pentru mamele care alăptează

w-ceai-organic-pt-alaptare-naturalskinBucură-te de momente liniștite și relaxante cu copilul tău, datorită ceaiului Weleda delicios. În timp ce alăptezi oferi bebelușului tău iubire, căldură și siguranță. Odată cu trecerea timpului, legăturile apropiate se vor consolida și copilul tău va primi toată alimentația necesară pentru o dezvoltare sănătoasă, complet naturală. Ingredientele (semințe de schinduf*, fructe de anason*, fructe de fenicul*, fructe de chimen*, frunze de lămâiță*. *Cultivate ecologic) atent alese sunt amestecate în acest ceai organic plăcut, pentru a da o aromă ușoară și răcoritoare.
Ceaiul ajută la echilibrarea aportului de lichide, sprijinind astfel producția naturală de lapte.

Toate aceste produse sunt disponibile pe www.naturalskin.ro.

Categorii : Cosmetice bio, Mămici bio
Etichete :