Chiloți menstruali AllMatters – Întrebări frecvente

Cât timp pot purta chiloții menstruali AllMatters?
Poți purta chiloții menstruali atâta timp cât permite fluxul tău menstrual – unele femei pot purta chiloții menstruali toată ziua, în timp ce altele folosesc ca backup o cupă menstruală sau un tampon. AllMatters recomandă în general folosirea chiloților menstruali timp de 8-12 ore. Poți folosi chiloții menstruali pe timpul nopții. Chiloții menstruali au o viață de câțiva ani. 

De câte perechi de chiloți menstruali am nevoie?
AllMatters recomandă să ai 3-4 perechi de chiloți menstruali, astfel încât te poți schimba cu o alta pereche la 8-12 ore. Spală și uscă lenjeria folosită înainte de reutilizare.

Cum știu când chiloții menstruali sunt plini?
Poți să îți dai seama urmărind cusăturile clinului. Dacă observi sânge pe aceste cusături sau dacă chiloții menstruali oferă senzația de umezeală, acestea sunt indicii că ar trebui să schimbi lenjeria cât de curând. La început, poate fi dificil să îți dai seama de timpul când ar trebui să te schimbi, dar vei realiza repede în funcție de fluxul tău menstrual. 

Cât lichid poate reține o pereche de chiloți menstruali?
Chiloții menstruali AllMatters poate reține echivalentul a 1-2 tampoane normale (în jur de 10 ml). Acest lucru înseamnă că ai putea purta chiloții menstruali toată ziua sau poți avea ca backup o cupă sau un tampon.

Este igienic să port chiloți menstruali?
Da. Stratul din interior (conceput parțial din lână merino) este un antibacterial natural și previne apariția mirosului neplăcut. După utilizare, clătește cu apă rece lichidul menstrual absorbit și apoi spală de mână cu un detergent organic sau la mașina de spălat la temperaturi de 30°. Lasă la uscat și, după uscare, îi poți reutiliza.

Chiloții menstruali sunt disponibili la vânzare AICI

Etichete :